donderdag 25 juli 2013

Prijs FOX Sports Bekend

Voetbal International meldt dat Fox Sports de adviesprijzen voor de abonnementen bekend heeft gemaakt. Het gaat om FOX Sports Eredivisie en FOX Sports Internationaal, welke respectievelijk €17,95 en €11,95 zullen gaan kosten. Het wordt ook mogelijk een combi abonnement te nemen waarin je zowel Eredivisie- als buitenlandse wedstrijden kunt volgen. De adviesprijs van dit combi abonnement ligt op €24,94 per maand.

Zoals gezegd gaat het hier om adviesprijzen. De prijzen die kabelbedrijven Ziggo en UPC zullen berekenen aan hun klanten is nog niet vastgesteld, maar zullen naar verwachting niet veel afwijken van de adviesprijs.

De prijs van het Eredivisie abonnement komt overeen met de huidige prijs voor Eredivisie Live. In verhouding tot het huidige Eredivisie Live krijgen klanten echter minder waar voor hun geld. Zo zijn de meeste buitenlandse wedstrijden die nu nog te zien zijn via Eredivisie Live, straks alleen beschikbaar via Fox Sports Internationaal. Alleen Europese beker wedstrijden van Nederlandse clubs zijn nog te zien via het Eredivisie abonnement.

Goedkoper voetbal kijken? Dat kan via het Digitaal TV Pakket. Hiermee kijk je online televisie en sport op je pc, laptop of tablet voor een eenmalig bedrag.