dinsdag 16 juli 2013

Ziggo WifiSpots

Ziggo lanceert binnenkort WifiSpots, waarmee je buitenshuis onbeperkt kunt internetten, op 1 miljoen locaties in Nederland. WifiSpots is gratis voor Ziggo abonnees die een internet- of alles-in-1 pakket hebben. Klanten ontvangen een aparte login code die men kan gebruiken om een wifi verbinding op te zetten op hun smartphone of tablet.

Als je een alles-in-1 pakket hebt van Ziggo betekent dit dus ook dat je buiten onbeperkt en gratis tv kunt kijken op je smartphone of tablet via de tv app van Ziggo. Nog geen klant van Ziggo? Meld je dan nu aan via de website van Ziggo.

Hoe werkt het?

Je Ziggo modem bevat twee gescheiden wifi netwerken. Één voor je thuisnetwerk en één netwerk welke nu nog niet gebruikt wordt, maar binnenkort in alle Wi-Fi modems geactiveerd wordt tbv WifiSpots. Dit tweede netwerk is volledig gescheiden van je privéverbinding en biedt een extra toegangspunt tot het internet. Zo zorgen alle Ziggo klanten er samen voor dat er op 1 miljoen locaties gratis toegang is tot draadloos internet voor smartphone, tablet of laptop.